Verkoop van Miele refurbished sinds 1998

De kwaliteit van een Miele voor een goede prijs? Wij hebben ook een ruim aanbod refurbished wasautomaten en drogers, die volledig door ons zijn gereviseerd. Omdat de verkoop van deze machines erg snel gaat, hebben we besloten deze machines niet meer op de site aan te bieden, ook om u niet teleur te stellen.

In de jaren 90 begonnen wij vanuit onze werkplaats met de verkoop van refurbished Miele machines. Er staan nog steeds machines te draaien die we in de 90 jaren en daarna als refurbished hebben verkocht.

Onze devies was destijds en is nu nog steeds om een refurbished Miele te verkopen, die nog jarenlang door de nieuwe eigenaar kan worden gebruikt. Daarom stellen wij ook zeer hoge eisen aan de revisie van de machines.

Winkel Miele witgoedcenter Amsterdam

Alleen een machine nakijken is onvoldoende. Wij voorzien alle wasautomaten van nieuwe koolborstels, een nieuw manchet en nieuwe schokbrekers. De slangen van de ontluchting worden volledig schoongemaakt. Vervolgens worden de machines getest op 4 verschillende programma’s. De machines mogen niet meer dan 4000 bedrijfsuren gedraaid hebben. Een Miele wasautomaat kan namelijk gemakkelijk 10.000 uur draaien.

En wij komen onderweg wasautomaten tegen die zelfs meer dan 15000 uur hebben gewassen zonder enige storing.

Het aanschaffen van een refurbished apparaat van Miele is niet alleen goed voor de portemonnee maar ook nog goed voor het milieu.

Wij verkopen alleen maar refurbished was en drogers en heel soms een vaatwasser. Dus geen inbouw apparaten, maar die kunnen wij nieuw aanbieden.

Wat bij ons heel uniek is, is dat er standard een jaar garantie op de refurbished producten zit. En tegen een gering bedrag kan dit met 2 jaar worden verlengd.

Mocht u interesse hebben, kom langs in de winkel of bel ons, via onderstaande knoppen.

Binnen 1 minuut een reparatie gepland